Az öregedési folyamat többnyire az örökletes tényezőktől függ.  Ez az un. belső öregedés a környezeti hatásokkal és az egyén életmódjával együtt a bőrben lévő anyagcsere folyamatok lassulásához vezet, amik az öregedés látható jeleit hordozzák: ráncok, megereszkedett bőr, csökkenő rugalmasság, fakult bőrszín. Ennek egyik fő oka a térfogat kitöltő sejtek csökkenése. A térfogat csökkenése, a ráncok, a ragyogás hiánya és a bőr rugalmasságának csökkenés miatt a bőr öregebbnek tűnik. Noha nehéz leírni, de ez a térfogatveszés eléggé gyakori jelenség, mely befolyásolja az egész arc szerkezetét és alakját. Ezen változások összességét nevezik un. megereszkedett bőrnek, kontúrvesztésnek, amik gyakran egy negatívabb arcképet okoznak. De a test egyéb területein is megjelennek ezek a tünetek, mint a felkarokon, nyakon, dekoltázson, mellkason, kezeken, mivel a zsírsejtek ezen specifikus területeken is csökkennek.

A Volumina az érett bőrre kifejlesztett speciális kozmetikai bőrápoló, – nagymolekulájú hyaluron sav,  a commiphora mukul (indiai gyógynövény) kivonat, és más, nagyon értékes hatóanyagok szinergiája. A hyaluronsav azonnal feltölti a bőrt, mely sima és feszes lesz. A commiphora mukul gyanta kivonat aktiválja a zsírképződést és elősegíti a zsírcseppek tárolását. Ez azt jelenti, hogy a szubkután zsírsejtek térfogata megnövekszik, ezáltal a ráncok csökkennek, kisimulnak. Ezt a hatást tovább fokozzák a benne lévő egyéb természetes összetevők.

A szkvalán többek között lehetővé teszi a bőr jobb hidratálását, ezáltal csökkentve a ráncokat.
Az őszibarack olajat a magok hideg kipréselésével nyerik, majd szűrik és finomítják. Az így nyert tiszta olaj főleg telítetlen zsírsavakat tartalmaz.

A guggul kivonat regeneráló hatású, az öregedő bőr és a ráncok kezelésére ajánlott. A guggul gyanta kivonata mint liposzóma funkcionál, így képes behatolni a bőr szubkután zsírszövetébe, ahol elősegíti a zsírok tárolását. Ugyanakkor a zsírsav szintézis stimulálódik, a zsírsejtek megnagyobbodnak, ezáltal a bőr ismét kiteljesedik.

A wakame az egyik legnépszerűbb japán algafaj. Az alga gazdag ásványi anyag tartalommal rendelkezik: kálcium, vas, magnézium, kálium, foszfor, valamint B vitamin csoport. Megtalálható benne továbbá: valin, alanin, aszpartin, glutamin-leucin, rostok, aminosavak.

A Volumina hatásai:

 • Feszesíti a bőrt az arc, nyak, dekoltázs, felkar és kezek területein
 • Emeli a melleket, kitölti a tartósan lecsökkent emlőtérfogatot
 • Növeli a bőr rugalmasságát
 • Csökkenti a ráncokat
 • Megköti és megtartja a bőr nedvességét
Kiszerelés

Összetevők

 • Nagymolekulájú Hyaluronsav
 • Commiphora mikul resin extract
 • Squalane (Szkvalán)
 • Glikolipid és foszfolipid
 • Prumus Persca (őszibarack gyümölcs kivonata)
 • Theobroma Grandiflorum (Amazoniai nagyvirágú kakaófa)
 • Ornithin (növekedési hormon)
 • Wakame barna makroalga /Undaria ípinnatafida mag kivonata

Használata

Kabinban: Ahhoz, hogy bőrünk jól ápolt legyen,  elengedhetetlen a megfelelő tisztítás. Az arc és a test bőrének ápolásához a High Care széleskörű termékpalettáján változatos termékek, termékcsaládok, tisztítók, maszkok, vitaminok, szérumok, peptidek, enzimek állnak rendelkezésre. A Voluminát a vendég számára a kabin kezelések kiegészítéseként, elsősorban otthoni ápolásra ajánljuk a vendégnek, vagy kabinban végzett arckezelés záró mozzanataként kenjük fel a bőrre.

Otthoni használata: A terméket minden reggel tisztított bőrre kell felvinni, és be kell masszírozni. A ráncok mélysége rövid idő elteltével jelentősen csökken, a bőr simább lesz, de természetesen függ a ráncok mélységétől, a bőr általános állapotától, valamint a felhasználó korától.

A Weyergans High Care Cosmetics összes termékét csak a laboratóriumban (in vitro) és az embereken (in vivo) tesztelik.