Shopping Cart

No products in the cart.

KEZDŐLAP Shop Kosár0 Fel

URBAN MASK méregtelenítő, bőrvédő maszk

URBAN MASK méregtelenítő, bőrvédő maszk

Expressz méregtelenítő maszk frissítő, feszesítő hatással

Megosztás:

Leírás

A 21. századi bőrápolás, kozmetika terméke! Az Urban Care anti-pollution termékcsaládot a környezeti ártalmaktól terhelt bőr ápolására fejlesztették ki.  Védelmet biztosít az ipari szmog, elektro-szmog, közlekedési eszközök káros anyagai, az ózon réteg elvékonyodásából származó UV-sugárzás, a nagyenergiájú fényt kibocsájtó eszközök (telefon, számítógép, laptop) káros hatásaival szemben. Biztosítják a bőr megfelelő anyagcseréjét, a kiváló hidratáltságot, csökkentik a szabad gyököket. Erősítik a bőr immunitását. A termékcsalád tagjai (szérum, nappali krém, éjszakai krém, maszk.)

További információk

Kiszerelés

,

Összetevők

  • OsmopurTM komplex,
  • Algetiv Zen®,
  • Shea vaj,
  • Kakaóvaj
  • Tokoferol
  • Oliva olaj

Használata

Kabinban: Kozmetikai kezelések részeként, pakolásként javasoljuk arcra, nyakra, dekoltázsra. Eredményes kombináció, ha a pakolás alá az Urban Care szérumot is feltesszük. Hatóideje: 15-20 perc. A maradék pakolást meleg áttörléssel távolítjuk el. Befejező krémként alkalmazzuk az Urban Care nappali krémet, vagy a High Care bármely más arcápoló termékét.

Otthoni használata: Megtisztított bőrre, heti 1-2 alkalommal javasoljuk. Kiváló hatást érhetünk el, ha a szérummal kombináljuk. 15-20 perc hatóidőt követően a maradékot mossuk le, és használjuk a szokásos ápoló krémünket.