Shopping Cart

No products in the cart.

KEZDŐLAP Shop Kosár0 Fel
SIMPLY RED zsírégető, alakformáló spray

A vásárláshoz belépés szükséges

5 készleten

SIMPLY RED zsírégető, alakformáló spray

SIMPLY RED zsírégető, alakformáló spray

A Simply Red az otthon használatos anti cellulit készítmények új generációja. Helyi zsírbontásra fejlesztették ki, hasra, lábra, fenékre, karra.

Megosztás:

Leírás

A vörös sprayben egy forradalmian új hatóanyag komplexum (fitokomplex) képes szelektíven lebontani a megnövekedett, megduzzadt zsírsejteket. Hatással van a testkerület csökkenésére. Fokozza a depózsírok elégetését, elszállítását, simává teszi a bőrfelszínt. Tudományosan bizonyított, hogy a Simply Redben alkalmazott fitokomplexumok képesek befolyásolni az extra celluláris mátrix kohézióját épp úgy, mint a lipolízises kezelésekben történik (kavitáció).

További információk

Kiszerelés

Összetevők

  • Euglena gracilis extract(innovatív növényi komplex)
  • Methyl Niccotinate (progresszív nicotinátok)
  • Mikroalga
  • Glaucium Flavum Extract (Sárga mák) kivonat
  • Coffee Arabicum

Használata

Kabinban:Testkezelések kiegészítőjeként pl. Body Wrapping kiegészítéseként a depózsíros területeket fújjuk be, masszírozzuk be a permetet, majd legalább 10-15 percig hagyjunk időt a felszívódásnak. Ezt követően jöhet a testtekercselés a Zimt-krém használatát követően. A kúra ideje alatt végig, minden alkalommal használjuk.

Otthoni használata: Kúraszerű alkalmazást javaslunk 4 héten keresztül naponta 2x. Fenntartásként heti 2-3 alkalommal naponta 1x.
Alkalmazási mennyiségek: comb elülső rész 3-4, hátulsó rész szintén 3-4 pumpányi, fenék 2 pumpányi, has 3 pumpányi, felkar 3 pumpányi.
Hogyan használjuk? A bőr letisztítását követően egyszerűen fújjuk ki a szükséges mennyiséget, masszírozzuk be, majd hagyjuk hatni.
FIGYELEM! A termék ne kerüljön szembe, nyálkahártyára, nyílt sebre. Használata terhesség alatt és 16 éves kor alatt nem ajánlott. Használatát követően mossunk kezet!