Shopping Cart

No products in the cart.

KEZDŐLAP Shop Kosár0 Fel

Rosacea Serum

Rosacea Serum

Bőrnyugtató, duzzanatot, irritációt, melegségérzetet és érzékenységet csökkentő, növényi kivonatokat tartalmazó szérum.

Megosztás:

Leírás

Minden második vendég tapasztalja a bőrpír okozta kellemetlen tüneteket. Ennek oka sok esetben a felső bőrréteg, az epidermisz barrier funkciójának zavara, allergiás reakciókra való hajlam, vagy éppen az agresszív környezeti hatások, mint pl. a stressz, az intenzív UV-sugárzás, az időjárási tényezők, fűszeres ételek, alkohol fogyasztás, változó kori hormon problémák állnak a háttérben. Ezek következményeként vendégünk égető, viszkető, feszülő bőrérzetet tapasztal, amely egy idő után érzelmi és fizikai szorongást is okoz. A kialakult bőrpír egyenetlenné eszi az arc struktúráját, így sokkal idősebbnek, kevésbé vitálisnak tűnik. A High Care® Rosacea termékcsaládjának kabin és otthonápolási sorozata nyugtató, ápoló hatású koncepció az érzékeny, kivörösödésre hajlamos, gyulladt bőr számára. Forradalmi összetételű termékekben megtaláljuk a legmodernebb kozmetikai hatóanyagokat, mint pl. a tetrapeptid kivonat, és a különleges gyógynövények és olajok egyedi kombinációját, amelyek összességében optimalizálják a bőreszességet és rugalmasságot, megvédik a bőrsejteket a hiperpigmentációtól, s ezzel egyenletesebb arcszínt biztosítanak. Az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrfelület lefedésére a High Care Cosmetics egy speciális irizáló zöld festéket használ a rozáceás termékekben.

A High Care® Rosacea Serum koncentrált szérum, frissítő érzetű, nem zsíros textúrájú, csökkenti a hőérzetet, a bőr érzékenységet. A benne található bőrnyugtató növényi kivonatok gátolják az irritáció kialakulását és csökkentik a duzzanatot.

További információk

Kiszerelés

,

Összetevők

  • Árnica Montana virágkivonat
  • Cupressus Sempervirens (Európai Ciprus) mag kivonat
  • Polygonum Multiflorum Rhizome gyökér kivonat
  • Bisabolol (kamilla virág illóolaj kivonat)

Használata

Kabinban: Az arcbőr óvatos, gyengéd tisztítása után, melyet a High Care® Cleansing Foam termékével és Tonic-jával javaslunk, vigyünk fel 2 ml-t a bőrre. Figyelem! A szérum a szemkörnyékre is alkalmazható, továbbá gépi kezelésekhez is javasolt, pl. ultrahang (szonoforézis), mezoterápia, Dermio Care oxigénterápia, Dermio Care Plus oxigén-és fényterápia.

Otthoni használata: Tisztítsuk le a bőrt a High Care Cleansing Foam-jával és Tonic-jával, majd a szérumot vigyük fel és gyengéden masszírozzuk be a bőrbe. A szérum szem környékén is alkalmazható. A High Care® Rozacea szérum optimális hatásának elérése érdekében ajánljuk a High Care® 24 órás Rozácea krémjét, és a High Care® Rozacea maszkját.