Shopping Cart

No products in the cart.

KEZDŐLAP Shop Kosár0 Fel

Rosacea 24/7 Cream

Rosacea 24/7 Cream

A High Care® Rosacea 24/7 Cream bőrnyugtató, irritációt csökkentő, tápláló krém, bőrpírt elfedő összetvvőkkel.

Megosztás:

Leírás

Minden második vendég tapasztalja a bőrpír okozta kellemetlen tüneteket. Ennek oka sok esetben a felső bőrréteg, az epidermisz barrier funkciójának zavara, allergiás reakciókra való hajlam, vagy éppen az  agresszív  környezeti hatások, mint pl. a stressz, az intenzív UV-sugárzás, az időjárási tényezők, fűszeres ételek, alkohol fogyasztás, változó kori hormon problémák állnak a háttérben. Ezek következményeként vendégünk égető, viszkető, feszülő bőrérzetet tapasztal, amely egy idő után érzelmi és fizikai szorongást is okoz. A kialakult bőrpír egyenetlenné eszi az arc struktúráját, így sokkal idősebbnek, kevésbé vitálisnak tűnik. A High Care® Rosacea termékcsaládjának kabin és otthonápolási sorozata nyugtató, ápoló hatású koncepció az érzékeny, kivörösödésre hajlamos, gyulladt bőr számára. Forradalmi összetételű termékekben megtaláljuk a legmodernebb kozmetikai hatóanyagokat, mint pl. a tetrapeptid kivonat, és a különleges gyógynövények és olajok egyedi kombinációját, amelyek összességében optimalizálják a bőreszességet és rugalmasságot, megvédik a bőrsejteket a hiperpigmentációtól, s ezzel egyenletesebb arcszínt biztosítanak. Az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrfelület lefedésére a High Care Cosmetics egy speciális irizáló zöld festéket használ a rozáceás termékekben.

A High Care® Rosacea 24/7 krémben található  bőrnyugtató növényi kivonatok és az irritációt gátló összetevők könnyed, frissítő módon csökkenti a  bőrpírt. A krém finom zöld árnyalata elfedi a bőr pirosságát, simává, kiegyenlítetté teszi az arcszínt. A bőrtápláló különleges növényi összetevőknek köszönhetően irritáció gátló és duzzanat csökkentő hatása van, folyamatosan erősíti a kötőszövetet, az erek falát, megelőzve a bőrpír ismételt kialakulását. 

További információk

Kiszerelés

,

Összetevők

  • Vitis Vinifera (Grapa) ag olaj
  • Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj
  • Olus (Növényi) Oil
  • Panthenol

Használata

Kabinban: A High Care® masszázsolajával kiegészítve kiválóan alkalmas az érzékeny bőr gyengéd masszírozására,  valamint a kabin kezelések  befejező krémként is alkalmazható. A fényvisszaverő pigmenteknek köszönhetően szebb, egyenletesebb bőrképet eredményez, így még látványosabbá teszi a kabinkezelés eredményét.
Otthoni használata: Tudjuk, hogy minden sikeres arcápolás alapja a tisztítás, ezét a rozáceás krém használata előtt az érzékeny bőr tisztítására javasoljuk a High Care®  Cleansing Foam habját  és Timeless Tonicját. A hatékony arckezelés érdekében javasoljuk továbbá kiegészítő termékként a rozácea termékcsalád szérumának használatát, melyet gyengéden paskoljunk be, ezután vigyük fel és masszírozzuk be a krémet. Kiegészítő ápolóként heti 1-2 alkalommal javasolt a rozácea intenzív maszk használata.