Finom illatú, gazdag hatóanyag tartalmú, kiváló minőségű nappali ápoló krém, amely meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát, használatával rendkívül látványos bőrfiatalító hatás érhető el. A hó algák egyedi tulajdonságait az életkörülményeik magyarázzák. Ez a növény extrém környezeti hatások között képes élni. Védekeznie kell a rendkívüli hideg ellen, a hófödte magas hegységekben, másrészről hatékony stratégiát kellett kifejlesztenie a forró és agresszív alpesi napsugárzás ellen. Életciklus változásai különösen szembetűnőek, amikor a hó alga színe vörösre változik. Ebben az időszakban a növény rendkívül erős fényvédelemmel rendelkezik. Még a Mars körülményei között is életképes lenne! A hó algát ez a hatása képessé teszi, hogy kiválóan lehet alkalmazni a bőr ápolásában. A kollagén rostokat, melyek az idő előre haladtával „eltöredeznek, képes megváltoztatni, újra rugalmassá tenni, lelassítva ezzel az öregedési folyamatokat. Tartalmaz továbbá értékes hyaluronsavat, amelynek a bőr hidratálásában van nélkülözhetetlen szerepe. A benne lévő aloe vera és panthenol pedig simává és sugárzóvá varázsolja az arcbőrt. „A” és „E” vitamin tartalma tovább tökéletesíti az anti aging hatást. Maximális fényvédelme pedig megóvja a bőrt a negatív környezeti hatások ellen.

Kiszerelés

Összetevők

  • Magas hatékonyságú Hó alga
  • Hyaluron
  • Aloe Vera
  • Panthenol
  • A és E vitamin

Használata

Kabinban: Gépi kezeléseket követően megtisztított bőr felszínre vigyük föl a koncentrátumot. A szérum kiváló pakolásként ránctalanító kezelésekhez. Hatását fokozhatjuk, ha algás oxigén pakolást helyezünk rá.

Otthoni használata: Kenjük fel (megtisztított bőrre), majd néhány percet követően használjuk a megszokott ápoló krémet vagy maszkot. Alkalmazza hetente 2-3-szor javasolt. A legtökéletesebb eredményt a koncentrátum és a Pure hó alga krém együttes használata biztosítja.