A különleges platinum gyöngyök Sphingolipide összetevője a bőrben megtalálható természetes zsiradékok előanyagai. Ennek segítségével állítja elő a bőr a számára szükséges lipideket. A Glycoceramid tartalma a bőr belső fiatalságáért felelős, védelmet nyújt a kiszáradás ellen. Az Acetyl-heyapeptid-8 alkotóelemét a természetes Argireline®-ből nyerik, amelyet csak természetes botulin toxinnak nevez a kozmetika. Kitűnő hatással van a mimikai ráncok ellen a homlokon, a szem körüli területen és a felső ajkak fölött. Rendkívül magas minőségű High-Tech termék, – 100 %-os növényi összetevőkkel.

Összetevők

  • Acetyl-Hexapeptid-8 (Argireline®)
  • Glycoceramide
  • Sphingolipide

Használata

Kabinban: Ajánljuk exkluzív kezelések ránctalanító szérumaként. Praktikus, egyszeri adagot tartalmaz melyet koncentráltan a ránctalanításra szolgáló területre vigyük fel. Felszívódást követően masszírozhatunk Platinum krémmel, SPA arckrémmel, Timeless aktív maszkkal, vagy használjuk pakolások kiegészítőjeként.

Otthoni használata: Különösen javasolt 30 napos kúraszerű használata (napi 1 „gyöngyöcske”)  Kiegészítő ápolásként a Pure, SPA és Timeless termékeket ajánljuk.

PURE PLATINUM EXTREM PEARLS an...

10 készleten