A koncentrátumban lévő liposzómák lehetővé teszik, hogy az aktív hatóanyagok eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe és ott hosszan tartó feszesítő hatást biztosítsanak. Normál körülmények között a kollagén rostok, a bőr öregedési folyamata során elridegülnek, töredezetté válnak. A nagyon hatékony tulajdonságokkal rendelkező Pure Longevity hó alga koncentrátum különleges képessége, hogy meghosszabbítja a kollagén rostok élettartamát, és így látványosan befolyásolja a bőr rugalmasságát, megelőzi a bőr idő előtti öregedését. A bőr hidratáltságának, feszesítésének optimalizálására tartalmaz továbbá hyaluron savat, aloe verát és panthenolt. A tartós szépség érdekében bármilyen életkorban javasolt a használata.

Kiszerelés

Összetevők

  • Hóalga koncentrátum
  • Hyaluronsav
  • Aloe Vera
  • Panthenol

Használata

Kabinban: gépi kezeléseket követően megtisztított bőr felszínre vigyük föl a koncentrátumot. A szérum kiváló pakolásként ránctalanító kezelésekhez. Hatását fokozhatjuk, ha algás oxigén pakolást helyezünk rá.

Otthoni használatánál emlékeztessük a vendéget a tiszta bőrfelület szükségességére! A legtökéletesebb hatást a koncentrátum és a SELF hó alga krém együttes használatával érjük el.