PLAZMAKEZELÉS – Iono Jet  új anti agin csúcstechnológia

A kozmetikus és vendég vágya egyszerre teljesült a jubiláló High Care® Cosmeticsnél. Egy olyan új eljárás került a piacra, amely a legújabb trendeket, a természetes, tiszta és újszerű hatóanyagokat olyan fizikális terápiával kombinálja, amely minden vendég számára, szinte minden bőrproblémára látványos eredményt garantál.

Az IONO JET készülékkel való kezeléssel látványosan, természetesen megfiatalíthatjuk vendégünk arcát és dekoltázsát. A negatív ionokkal dúsított oxigén a márka életében igen jelentős múltra, és hatékony kezelésekre tekint vissza. Ionizált oxigénnel és magas nyomás segítségével szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet, különleges, új természetes hatóanyagokat juttatunk nagy mennyiségben a bőr mélyebb rétegeibe. Az indikációs terület széleskörű: a bőr detoxikálása, pórusösszehúzás, hidratálás, a szemhéj és a szem körüli ráncok speciális kezelése, teljes körű bőrfeszesítés, ránctalanítás, rozácea és irritált bőr kezelése, pigment-rendellenességek halványítása.

A plazma kezelés előnyei:

  • egyedülálló eljárás,
  • már egy kezelés is látványos,
  • rövid a kezelési idő (1-1,5 óra),
  • a természetes összetevőknek köszönhetően nincs kontraindikáció, nincs
  • intolerancia,
  • a készülék használata egyszerű,
  • tökéletes sterilitás,
  • gyors megtérülés.
  • megbízható német csúcstechnológia (Weyergans High Care® Cosmetics).

 

Az IONO JET készülékhez tartozó ampullák:

Peeling ampulla: A fermentált baktérium permet az aminosav láncok tördelésével bontja a fehérjéket, így az elhalt hámsejtek könnyebben eltávolíthatók. Az alkohol frissíti a bőrt, segít eltávolítani a felesleges zsírréteget a bőrről,  így könnyebben bevihetők az aktív hatóanyagok. Ezen túlmenően  antibakteriális hatása is van. A hámréteg eltávolítása után az Iono Jet peeling könnyen és hatékonyan juttatja a bőr mélyebb rétegibe az aktív anyagokat.

Nutrition ampulla: Simává teszi a száraz bőrt, javítja ellenálló képességét, lassítja a bőr öregedési folyamatát. Az aloe vera regenerálja a bőrt, stimulálja a kollagén képződést. A szezámolaj a bőr mélyebb rétegeire hat, így gátolja annak kiszáradását.  A köménymag olaj telítetlen zsírsav tartalma antioxidáns hatású. A glicerin stabilizálja a bőr védelmi képességét, hidratál.

Lifting ampulla: A benne lévő barna makro-alga kivonat, mely kollagént, elasztint, hyaluronsavat tartalmaz, – nagyon fontosak az öregedő, ráncos bőr számára, mivel idős korban lelassul ezen anyagok képződése. Ezért az öregedő bőr számára javasolt ennek a hatóanyagnak a használata. Az algakivonat a ráncok mélyén fejti ki hatását 14 nap után. A glicerin tartalom stabilizálja a bőr védekező képességét és hidratálja a bőrt. 

Detox ampulla: Szívlevelű gubóvirágból készült extraktum. A bőr méregtelenítésére szolgál, a szabadgyökök képződését gátolja, megszabadítva tőlük a bőrsejteket. A sejtek öngyógyítását segítve elősegíti a bőrsejtek regenerációját. Javítja a sejtek metabolizációját (anyagcseréjét). A bőr energiához jut, így a sejtek élettartama megnő. A glicerin tartalom hidratálja a bőrt és javítja a védekező képességét.

Whitening ampulla /Bőrfehérítő-világosító ampulla: Erősen bőrvilágosító hatású, a melanin képződését gátolja a sötét helyeken a Genistein segítségével (mely Tyrosinase gátló). A Glicerin bőrstabilizáló és hidratáló hatású. Használható arcon és dekoltázson is.

Összetevők

Használata