A CLEANSING GEL – bőrbarát tisztító balzsam, melynek mélytisztító és frissítő hatása van. Ajánlott normál és zsíros bőrűek számára. Kiválóan alkalmazható a dehidratált bőr napi, gyors tisztítására, mivel alkalmazása során nem szárítja ki a bőrt. A benne lévő Hibiskus kivonatnak a kellemes illat mellett mikrocirkuláció stimuláló és nedvesítő hatása van. Az NMF, melyet aminosavak, karbamid, allantoin, nátriumlaktát komplex alkotnak, lehetővé teszi a hozzáadott nedvesség hosszabb ideig történő megtartását a bőrben. A legújabb tanulmányok szerint a Glycerinnek stabilizáló szerepe van a barrier gát működésében. A Panthenol pedig, mint a „vitaminok királynője” fokozza a száraz és érzékeny bőr nedvességtartalmát, így hosszabb ideig megőrzi az arcbőr a szépségét és rugalmasságát.
Különösen azoknak ajánljuk, akiknek kevés idejük van, de szeretnének egy kiváló minőségű tisztítást. Tisztítja és hidratálja a bőrt, miközben nem károsítja a bőr sav védőköpenyét. Tisztít, hidratál és ápol! Gyors és hatékony!

Kiszerelés

Összetevők

  • Hibiskus Sabdariffa kivonat
  • NMF – hidratáló komplex, természetes nedvesítő faktor
  • Glycerin
  • Panthenol

Használata

Kabinban: Lágy, masszírozó mozdulattal vigyük fel a terméket, majd használjuk a Tone Up készítményt a bőr tonizálására.

Otthoni használata: Egyaránt ajánljuk normál és zsíros bőrűek, valamint hölgyek és urak számára. Kiválóan alkalmas smink eltávolítására. Lágy, körkörös mozdulattal masszírozzuk be, habosítsuk fel, majd a maradékot kellemes hőmérsékletű vízzel távolítsuk el. A friss narancs illat következtében a tisztítás wellness élménnyé válik. Tonizálásra használjuk a High Care Tone Up termékét.