Shopping Cart

No products in the cart.

KEZDŐLAP Shop Kosár0 Fel

Szállítási információk

Szállítási módok, szállítási díjak

 

Házhozszállítás futárszolgálattal UTÁNVÉTTEL

A futárszolgálat az Általad megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheted át.

 

rendelési összeg szállítási díj
0 – 80.000.-Ft-ig 2.800.-Ft
80.000.-Ft-tól ingyenes

 

Házhozszállítás futárszolgálattal BANKKÁRTYÁVAL és ÁTUTALÁSSAL

A futárszolgálat az Általad megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheted át.

rendelési összeg szállítási díj
0 – 80.000.-Ft-ig 2.000.-Ft
80.000.-Ft-tól ingyenes

 

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül. A csomagpontra történő szállítás kizárólag bankkártyás fizetés esetén vehető igénybe!

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

rendelési összeg szállítási díj
0 – 80.000.-Ft-ig 2.000.-
80.000.-Ft-tól ingyenes

 

Szállítás külföldre

Európán belül jelenleg a következő országokba tudjuk az Általad megrendelt csomagokat kézbesíteni.

EU 1. zóna: EU 2. zóna:
Ausztria Belgium
Cseh Köztársaság Hollandia
Horvátország Lengyelország
Románia Luxemburg
Szlovénia Németország
Szlovákia

A futárszolgálat az Általad megadott külföldi szállítási címre viszi a megrendelt terméket Külföldi szállítás esetén a választható fizetési módok: bankkártyás fizetés, banki átutalás. A szállítási díj előzetes egyeztetése szükséges +36 20 362 9487 (Munkanapon: 8-16 óráig)

Szállítás ideje

Amennyiben az Általad rendelt termék raktáron van, és rendelésed 12:00-ig (délig) beérkezik hozzánk, úgy azt a futárszolgálat a következő munkanapon kiszállítja a megadott címre vagy csomagpontra.
délután leadott rendeléseket a 2. munkanapon a futárszolgálat kiszállítja a megadott címre vagy csomagpontra.