Shopping Cart

No products in the cart.

KEZDŐLAP Shop Kosár0 Fel

Bőrfiatalító, LÉLEK FRISSÍTŐ oxigénterápia

OXIGÉN-KEZELÉSEK TERÁPIÁS LEHETŐSÉGEI – Tél végére, tavasz elejére szervezetünk elfárad és ez az energiahiány a bőrön is nagyon meglátszik. Ilyenkor egy oxigénionos kezelés újjáélesztheti vendégünk testét, lelkét.Miért pont az oxigénion? Az oxigénionok szerepe az emberi szervezetben az, hogy energiát vigyenek a sejteknek. Ha nincs meg ez az energia, akkor a szervezet hiányt szenved. A városi szmog, az elektroszmog és a zárt terek levegője mind-mind nagymértékben csökkenti a levegő ionizáltság szintjét, vagyis energiáját. Tehát a megoldás a levegőben van. Ez a hiányzó energia oxigénnel pótolható, sőt meg is sokszorozható. Gyorsan hat, nincs káros mellékhatása.

A szervezet sejtjei ismét a leghatékonyabban kezdenek működni, és ennek az egészségünkre és a bőrünk szépségére gyakorolt hatása azonnal érezhető. Az oxigénterápia így ma már a kozmetikában is elterjedt módszer, használják mind az arc-, mind a testkezelésekben, önállóan vagy kombinálva más eljárásokkal. Oxigénionok hiánytünete A vendégek bőrének ápolása során, a kozmetikus először az oxigénionok hiányának következményeivel szembesül, hiszen a bőrben lévő energetikai folyamatok sínylik meg először ezt a hiányt. Az ebből adódó kollagénszintézis zavara vezet oda, hogy a bőr esztétikailag ápolásra szorul. Hogy mindezt megelőzzük, különféle gépek állnak a rendelkezésünkre. A Detox Body Styler® készülék alkalmazása során az egész testfelület egy úgynevezett ionfürdőben részesül, ahol a bőrön keresztül elnyelődő negatív ionok felszabadítják a bőr alatt felhalmozódott salakanyagokat. Ennek hatására beindul egy intenzív savbontó, lúgosít folyamat.

Az eljárásnak fontos szerepe van a kötőszövet feszesítésében, így a narancsbőr és a fogyást segítő kúrák nélkülözhetetlen módszere. A Dermio Care Facial® készülék búrája alatt előállított plazma révén hármas hatás éri a vendéget. Az orvosi tisztaságú ionizált levegő belélegzésével – immunrendszer erősítő hatása miatt – számos betegség megelőzhető. Ugyanakkor, az arc-és dekoltázs bőrfelületén elnyelődő negatív ionok anti-aging, bőrfeszesítő és lúgosító hatást is kiváltanak, miközben a páciens relaxált állapotban pihen. Nincs kellemetlen érzés, nincs nem kívánatos mellékhatás, csak elégedett vendég. Iono Jet® készülék plazmával dúsított oxigénnel dolgozik. Speciális szérumukat, peptideket, vitaminokat, őssejtet és növényi alapú aktív hatóanyagokat juttat a bőrbe.

A terápiás cél meghatározását követően ezek a hatóanyagok magas nyomás és oxigén segítségével a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek. Az eljárás nem okoz mikrosérüléseket, intoleranciát, nincsenek kontra indikációk. Önálló kezelésként vagy kúrában is kiváló eredményt hoz. A plazma és a színes fény kombinációja Ez az új az új anti-aging eljárás a kvantumfizika ismeretein alapul. A negatív ionokat (plazmát) a környezeti levegőből állítja elő a Dermio Care® Facial Plus készülék. Az energiát a speciális anyagból készült búrába juttatjuk, itt kombinálódik a fényterápiával. Az indikációtól függően kék, zöld, piros fény áll a rendelkezésünkre. Egyidejűleg két dolog valósul meg: látható bőrfiatalítás és teljes pihenés (stresszoldás). Az oxigén ionokkal végzett arc- és testkezelések pozitív hatása mindig bekövetkezik. Gyorsan hat, látható eredménye van a bőrfiatalításban, jótékony az egészségünkre. Egy igazi „kincs”, amelyet a kozmetikát felkereső, természetes módszerekre vágyó vendégeinkkel megoszthatunk.